MIKROMARZ - měřící přístroje  Inteligentní měřící přístroje  Měření a řízení přes Internet. Programovatelné měřící přístroje. Elektronické dekády. 

NOVINKY

arr3Měření výkonu a spotřeby 230VAC na DIN lištuPotřebujete sledovat spotřebu elektrické energie nějakého zařízení nebo skupiny zařízení online na... arr3Releové spínání zařízení 230VAC do zásuvkyPotřebujete zapínat a vypínat libovolný 1-fázový spotřebič 230V kdykoliv a odkudkoliv? Stačí vám k... arr3Měření výskytu oxidu uhelnatéhoPotřebujete sledovat kvalitu ovzduší online na internetu? Stačí si pouze zvolit jaký plyn v ovzduší... arr3Detekce zaplaveníPotřebujete hlídat přístup do nějakého objektu, střežit ho před nezvaným vniknutím nebo jen... arr3Termoelektrický teploměr od –100 do +1000°CPotřebujete měřit teplotu? Kontaktně, bezkontatně nebo pomocí externího odporového čidla? Teplotu...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Martinovi Zoubkovi, DiS., fyzické osobě podnikající na základě živnostenského oprávnění, IČ 06908845, neplátce DPH, bytem Na Valech 1031, Sadská, 289 12 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů